Bij ons werken

LSI is een uniek bureau met 7 veranderkundigen. We werken met mensen in grote en kleinere organisaties. We bieden je in opdrachten de ervaring van het begeleiden van organisaties in veranderingen. Vaak vanuit een coachende rol of faciliterende rol. Dat kan gaan over processen en systemen of juist over vaardigheden, gedrag en samenwerking, maar meestal combinaties hiervan. Steeds gericht op resultaat, want wij beginnen graag met het einde voor ogen. We bieden je een prettige en warme omgeving met veel ervaring en grote betrokkenheid. Deze omgeving draagt eraan bij om jezelf te ontwikkelen en je opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen.

Wat vragen wij?

Minimaal 10 jaar relevante werkervaring, academisch niveau en stevigheid. Een persoonlijkheid die bij LSI past, dus nieuwsgierig, vragend, onderzoekend, gericht op ontwikkeling, bereid om de diepte in te gaan en werkend vanuit de overtuiging dat systemen en methodes nooit beter zijn dan de mensen die ermee werken. Een goed netwerk beschouwend we als startpunt om je talent kwijt te kunnen.

Wil je verder?

Stuur een mail met je CV naar Edwin Struik en dan maken we een afspraak om te onderzoeken of je bij ons past. Voor jou natuurlijk ook de gelegenheid om te zien of LSI bij jou past.

Noorderkroon 45
3902 VB Veenendaal
T (0318) 70 13 31
E info@lsibv.nl
  • Twitter