To Increase

”Gefocust op de toekomst”

 

Microsoft>To Increase ontwikkelt branchespecifieke oplossingen op basis van standaard Microsoft software. Een wereld met de nodige dynamiek, een internationaal partnernetwerk, klanten over heel de wereld en Microsoft als belangrijke stakeholder.
 
Kracht>State-of-the-art technologie toepassen. Mooie oplossingen voor specifieke branches ontwikkelen. Dat is de drijfveer van het team van To Increase. Aan creativiteit en oplossingsgerichtheid ontbreekt het niet. Maar een duidelijke focus is nodig om deze kracht verder te ontwikkelen en te verzilveren.
 
Toekomst>To Increase wil groeien. Dat is duidelijk. “Regeren is vooruitzien”, vindt Cornelis. “Om straks te zijn wie je wilt worden, moet je nú de juiste keuzes maken. Als managementteam hebben we daarbij een belangrijke rol. Daarom hebben we LSI betrokken bij het uitzetten van de koers. Met het oog op de toekomst.”
 
Focus>In een aantal sessies wist Edwin de focus van To Increase helder te krijgen. Lange termijndoelen werden vastgesteld, bijbehorende jaardoelen bepaald. “Edwin was kritisch op onze teamdynamiek en hielp ons patronen los te laten en nieuwe gewoonten te ontwikkelen”, stelt Cornelis vast. “Dat is nodig om de uitgestippelde route daadwerkelijk te volgen als team.”
 
Droom>To Increase doet haar naam eer aan. Het is een bedrijf met groeipotentieel. En dat steekt Cornelis niet onder stoelen of banken. “We willen over een paar jaar twee keer zo groot zijn. Tegelijk willen we de ontspannen, creatieve sfeer vasthouden. Meetbaar resultaat boeken en tegelijk genieten van onze mooie oplossingen…”
 
Noorderkroon 45
3902 VB Veenendaal
T (0318) 70 13 31
E info@lsibv.nl
  • Twitter