Delta

”In 1 x Raak!”

 

GEDREVEN> Judith is een leider die analytisch denkvermogen combineert met kennis van de organisatie, van de branche en de inhoudelijke processen en tevens goed een verbinding kan maken met mensen. Gedreven om te verbeteren. 
 
BELANGRIJK> Een resultaatsverbetering in omzet en kosten. De druk is groot vanuit de markt. De kwaliteit mag niet minder worden, er moet meer inzicht komen en de kosten moeten zeker omlaag.
 
CREATIEF> In een kernteam goed nadenken over de organisatie, de stakeholders, de gewenste ontwikkelingen, de barrières, de beren op de weg en als kernteam goed functioneren om zo de hele organisatie in beweging te krijgen.
 
KRACHT> De opdrachtgever was als geen ander in staat om te werken aan onderling vertrouwen en tegelijk te zorgen voor voortgang en resultaat. Uiteindelijk is resultaat is van de meest overtuigende drivers.
 
LSI> Edwin heeft me geholpen in het aanbrengen van structuur en heeft een impuls gegeven aan het goed functioneren als MT en kernteam. Samen door goed denkwerk de stappen bepalen en zo werken richting succes was erg bevredigend. Onderling vertrouwen was een kernwoord in de samenwerking.
 
DROOM> Samen verbeteren en verantwoordelijkheid nemen om de kwaliteit vast te houden en de kosten te verlagen. Dat kan alleen in een team waarin met hart en hoofd wordt samengewerkt.
Noorderkroon 45
3902 VB Veenendaal
T (0318) 70 13 31
E info@lsibv.nl
  • Twitter