Evides

”Niet het wiel opnieuw uitvinden”

GEDREVEN> Evert is een leider die analytisch denkvermogen combineert met een praktische down to earth aanpak, kennis van de drinkwaterwereld en de inhoudelijke processen in de organisatie. Gedreven om in de ogen van de eindgebruikers én interne klanten telkens de meerwaarde te bewijzen. 
 
BELANGRIJK> Efficiencyslagen zijn nodig om de resultaten op peil te houden, bij gelijkblijvende omzet en stijgende kosten. De druk is groot vanuit de markt, de verwachtingen hooggespannen. Beschikbaarheid en kwaliteit zijn de kerndoelen. Inbreng en betrokkenheid van alle medewerkers is noodzakelijk om bedrijfsprocessen te verbeteren en de kosten beheersbaar te houden.
 
CREATIEF> Door relevante informatie en inspirerende testimonials uit de markt te halen en verschillende ontwikkelingen met elkaar te verbinden, door een brede kijk te geven op actuele uitdagingen, door verschillende alternatieven en de obstakels te verkennen. Op die manier worden mogelijke aanpassingen van werkprocessen en bijbehorende cultuurverandering op de agenda gezet.
 
KRACHT> De opdrachtgever was als geen ander in staat om vanuit een open en nieuwsgierige houding de ruimte te nemen en te geven om nieuwe inzichten en andere paradigma’s te leren kennen. Met een groot besef dat voortgang en resultaat samenvalt met stapsgewijs betrokken raken van verschillende lagen in de organisatie.
 
LSI> Edwin en Bart hebben me geholpen in het verbinden van verschillende actuele ontwikkelingen en het vinden van de grote lijn. Zij hebben mijn eigen ideeën getoetst bij andere organisaties en bevestigd in mijn buikgevoel dat we met ‘vergrijzing’ als kapstok een grote uitdaging tegemoet gaan. Zij hebben scherp aangegeven wat de organisatie- en branchespecifieke factoren zijn die verbeteringen in de weg staan. Samen nadenken, elkaars ideeën durven uitdagen, op eerlijke wijze de thema’s met elkaar verbinden, was erg bevredigend. Samen ontdekken en delen waren de kernwoorden in de samenwerking.
 
DROOM> Kritisch vermogen hebben en de verantwoordelijkheid nemen om een levendige, flexibele en krachtige  organisatie te bouwen. Met mensen die een passie voor drinkwater hebben en een sterk besef van wat de stakeholders in een veranderende samenleving van ons vragen.
 
Noorderkroon 45
3902 VB Veenendaal
T (0318) 70 13 31
E info@lsibv.nl
  • Twitter