Van Iwaarden Reclame

”Kennis en ervaring optimaal gebruiken”

 

Creatie>Jan van Iwaarden is een man van de creatie. En dat is niet verwonderlijk na een studie aan de schilderschool, een studie aan de kunstacademie en wortels bij de Rijksacademie van Amsterdam. Klassiek ambacht combineren met moderne technieken, dat is zijn kracht.
 
Kunst>Van Iwaarden Reclame heeft de expertise in huis om kunstwerken te realiseren. Wat een kunstenaar ontwerpt, wordt door deze specialisten gemaakt. “In Santiago hebben we bijvoorbeeld de Compostella Dora Garcia gerealiseerd door tekst in bladgoud aan te brengen”, vertelt Van Iwaarden.
 
Kracht>Het zijn vanzelfsprekend niet alleen kunstwerken die Van Iwaarden Reclame realiseert. Het bedrijf bestickert bijvoorbeeld ook voertuigen en reclameborden. Op de lijst van gerealiseerde projecten prijken ook grote namen als ’t Sieraad in Amsterdam en de Voetbal Experience in Middelburg. “En toch had ik het gevoel dat onze kennis en ervaring op de een of andere manier niet goed uit de verf kwam…”
 
Focus>“Edwin kent ons inmiddels vrij goed. Daarom heeft hij mij geholpen om in beeld te krijgen waar we goed in zijn. Maar ook hoe we dat het beste kunnen verzilveren. Dat heeft ons geholpen om bij bestaande klanten nieuwe projecten te doen én nieuwe klanten aan te trekken. We kregen een duidelijke focus”, zegt Van Iwaarden. “Wat is er mooier dan dat ons hele bedrijf als een geoliede machine de klant van dienst is? Neem de kunstprojecten. Prachtig als de droom van de kunstenaar door ons wordt gerealiseerd en anderen daarvan genieten.
Noorderkroon 45
3902 VB Veenendaal
T (0318) 70 13 31
E info@lsibv.nl
  • Twitter