Nuon

”De energie is in flow”

 

START> Nederland wil een sleutelpositie in de internationale energiehandel. De centrale in Eemshaven van Nuon is daar een belangrijke speler in. Dichtbij Duitsland en ook aangesloten op Scandinavië.
 
BELANGRIJK> Veiligheid, veiligheid en veiligheid zijn zeer belangrijk bij grote bouwwerken en installaties. Dat is bij Nuon ook het geval. Dat betekent dat er goed nagedacht moet worden voordat er wordt gewerkt en dat de neuzen voortdurend dezelfde kant op moeten staan.
 
CREATIEF> Een ding weet je zeker. De praktijk is altijd anders dan van tevoren bedacht. Het vermogen om op dat moment te schakelen is cruciaal. Het vermogen om in je hoofd de bekende knop te vinden, helpt enorm om bij te blijven.
 
LSI> Freek snapt goed waar het om draait bij het bouwen van een plant. Hij is als geen ander in staat om snel en pragmatisch met veel mensen te communiceren en te schakelen. Hij heeft bewezen dat door zijn bijdrage de samenwerking verbeterd en het resultaat wordt neergezet.
 
TOEKOMST> Er moet nog even worden gebouwd, maar dan staat er een prachtige centrale die met 1200 MW meer dan 2 miljoen huishoudens van energie kan voorzien.
Noorderkroon 45
3902 VB Veenendaal
T (0318) 70 13 31
E info@lsibv.nl
  • Twitter